De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wandelreis

Fit worden en op vakantie gaan: het zijn twee zaken die zelden in één adem worden genoemd. Toch zijn er wel degelijk uitzonderingen op deze regel. Een wandelreis in het buitenland is bijvoorbeeld dé manier om een avontuurlijke vakantie te koppelen aan jouw sportieve doelstellingen. Zo raak je snel fit en geniet je ondertussen van een onvergetelijke ervaring in een adembenemende omgeving.

 

Wandelreis

Roy is gespecialiseerd in uitdagende wandelreizen en biedt jou de keuze uit een divers aanbod van zowel zomer- als wintervakanties. Veel wandelervaring of een extreme fitheid zijn niet vereist, want wij werken met verschillende groepen op elk denkbaar niveau. Zo weet je zeker dat er altijd wel een wandelreis is die bij uitstek geschikt is voor jou.

Bekijk onze reizen

Groepsreizen zoals wandelreizen in Europa

De wandelreizen van Roy spelen zich af op prachtige locaties in Europa, zoals de schilderachtige bergen bij Valpelline in Italië en de besneeuwde bergtoppen bij het Bregenzerwald in Oostenrijk. In een dergelijke omgeving is professionele begeleiding uiteraard van groot belang om een veilige wandeltocht te garanderen.

Roy beschikt als personal trainer aantoonbaar over deze ervaring en begeleidt al jarenlang groepen met groepswandelreizen, bootcamps en buitensporten. Als ervaren sneeuwschoenwandelaar, rotsklimmer en alpinist beschikt hij dan ook over de benodigde kennis om uiteenlopende soorten groepen optimaal te begeleiden.

Avontuurlijke wandelreis met individuele aandacht

Daarnaast is Roy momenteel in opleiding als International Mountain Leader, iets wat een waardevolle aanvulling vormt op zijn achtergrond als personal trainer. Dankzij dit beroep weet hij als geen ander dat voldoende afwisseling noodzakelijk is voor het halen van plezier uit een sportieve activiteit. Bij een avontuurlijke wandelreis is dit in ieder geval geen enkel probleem!

Net zoals bij een personal training sessie of een bootcamp, is het belangrijk dat er bij een wandelreis voldoende aandacht is voor het individu. Roy biedt daarom niet alleen individuele wandelreizen aan, maar zorgt er ook bij groepswandelreizen voor dat elke deelnemer op maat toegesneden individuele begeleiding ontvangt.

Wandelvakantie in Italië

De combinatie van deze individuele benadering en de gezelligheid van een groepsvakantie resulteren in een sportieve wandelvakantie die zijn weerga niet kent. Zeer in trek is bijvoorbeeld onze wandelreis in Valpelline, een zomertrekking van meerdere dagen die je kennis laat maken met de prachtige bergen in Italië.

Bijzonder aan deze wandelreis is de zelfvoorzienendheid en het ontbreken van extreme luxe of comfort. Tussen verschillende onbemande hutten trek je door een ongerept landschap dat zijn zomerse schoonheid in volle glorie toont. Zo creëer je prachtige herinneringen en werk je tegelijkertijd op optimale wijze aan je fitheid en gezondheid.

Neem contact met ons op

Sneeuwschoen wandelreis in Oostenrijk

Ga je liever op vakantie naar wat koudere regionen? Dan is onze winterse wandelreis naar het Oostenrijkse Bregenzerwald een uitstekend alternatief. Bereid je alvast voor op witte voeten, want in plaats van gewoon wandelen richten we ons in deze vakantie op sneeuwschoenwandelen. Een uitdagende activiteit, waarmee je snel conditie kweekt.

Toch is deze wandelreis ook geschikt voor beginnende wandelaars, want voor deelname wordt een uithoudingsvermogen van 6 wandeluren met rugzak aanbevolen. Voor veel mensen blijkt dit in de praktijk geen probleem te vormen. Heb je vragen over deze wandelvakantie of wil je meer weten over de begeleiding van Roy? Bel ons dan op 06 483 386 52 of stuur een mailtje naar info@royvanlangen.nl.