De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Bootcamp

Bootcamp is momenteel erg hip. Het is ontstaan binnen defensie om de fitheid van militairen te verbeteren. Bootcamp trainingen zijn gevarieerd en gericht op het gehele lichaam. De trainingen variëren van een ronde hardlopen met verschillende krachtoefeningen tot een circuittraining, waarbij weinig gerend word.

De oefeningen bestaan uit het trainen van ons bovenlichaam, rompstabiliteit en ons onderlichaam. Kortom ‘full Body training’. Tijdens de trainingen spreken we beide zuurstof systemen aan. De aeroob en de anaeroob zuurstof systemen. Dit stimuleert vetverbranding en conditie. Het trainen in groepsverband is bovendien motiverend en gezellig. Bootcamptraining is zeer geschikt als aanvulling op hardlooptraining, omdat we interval, spierversterkende oefeningen en explosiviteit trainen. Hierdoor zal je ervaren dat je hardloopconditie snel zal verbeteren. Bootcamp is ideaal te combineren met je hardlooptraining Alle bootcamptrainingen vinden buiten plaats en duren één uur. Roy’s Buitenevents biedt verschillende soorten bootcamp aan.

Beginners Bootcamp

Beginners bootcamp is een afwisselende groepstraining met de nadruk op lichtere oefeningen dan een normale bootcamp. Deze vorm is geschikt voor mensen die net beginnen met sporten. Kern elementen zijn: (lichte) oefeningen en korte afstanden lopen. Tijdens de training kan iedereen op zijn eigen tempo en kracht zijn conditie op bouwen. Tijdens de training zal er veel aandacht zijn voor de sporter en voor het juist uitvoeren van de oefeningen. Je traint je gehele lichaam op een zeer afwisselende manier.

Trainingstijden:
Maandagochtend: 09.30 uur park Berg en Bos
Maandagavond: 19.30 uur Mheenpark
Donderdagavond: 19.00 uur Mheenpark.

Normaal Bootcamp

Bootcamp Normaal is een afwisselende groepstraining geschikt voor mensen die al een beetje aan sporten doen. De training zal zwaarder zijn dan een beginners bootcamp. Kern elementen zijn: Oefeningen zoals push-up, lunges, burpees en korte afstanden lopen. Je traint je gehele lichaam op een zeer afwisselende manier.

Trainingstijden:
Dinsdagavond: 19.30 uur Mheenpark
Woensdagavond: 19.30 uur Matenpark
Zondagochtend: 10.00 uur Park Berg en Bos

Zwaar Bootcamp

Bootcamp zwaar is een afwisselende groepstraining met nadruk op intensieve oefeningen. De training is bedoeld voor mensen die al geoefende sporter zijn. Tijdens de training komen alle facetten van een ‘full Body training’ aan bod.

Trainingstijden:
Donderdagavond: 20.00 uur Mheenpark

Meld je aan voor een gratis proefles