De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Bootcamp Apeldoorn Zuidbroek

Werken aan een sterker en gezonder lichaam, zowel mentaal als fysiek? Dan is bootcamp iets voor jou! Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving Apeldoorn, dan kun je bij Roy van Langen terecht voor een inspirerende, uitdagen en motiverende bootcamptraining. Roy brengt zijn enthousiasme over op iedereen, zowel jong als oud.

Het begin zal even wennen zijn. Een bootcamp in Apeldoorn Zuidbroek is namelijk geen spreekwoordelijke walk in the park. Maar hé, voor wat hoort wat toch? Al snel zal je echter merken resultaat merken. Je voelt je fitter, zowel lichamelijk als geestelijk. Niet alleen als je actief bezig bent, maar ook tijdens je dagelijkse activiteiten. Thuis, op school of op je werk bijvoorbeeld. Voor je het weet, ben je verslaafd!

Meer informatie

Wil je meer weten over Bootcamp Apeldoorn Zuidbroek?

Ik wil meer informatie »

Wat is bootcamp training Apeldoorn Zuidbroek?

Als gezegd draait het bij bootcamp om het versterken van de gesteldheid, zowel fysiek als mentaal. Door zowel het aerobe als de anaerobe zuurstofsysteem van het lichaam aan te spreken, wordt de vetverbranding maximaal gestimuleerd en verbeter je je conditie op meerdere vlakken. Dat is echter niet wat een bootcamp uniek maakt ten opzichte van andere sporten.

Hét grote pluspunt is dat een bootcamp altijd in groepsverband plaatsvindt. Dat is niet alleen een stuk gezelliger dan in je eentje in de sportschool zitten, het werk ook nog eens bijzonder motiverend. Wat is er nou leuker dan samen met je sportbuddy’s je eigen progressie te meten? Je traint je intervalconditie, doet spierversterkende oefeningen en werkt aan je explosiviteit. Je conditie gaat zienderogen vooruit!

Uitdagende bootcamp Apeldoorn Zuidbroek

Voor een bootcamp in Apeldoorn Zuidbroek kun je acht keer per week bij Roy terecht. Ben je een beginner, dan kun je aansluiten bij de beginners bootcamp. Lichte oefeningen en korte afstanden lopen staan hierin centraal. Je lichaam leert om te gaan met lichte belasting. Lekker op je eigen tempo werken aan extra kracht en een goede conditie. Dat is het uitgangspunt.

Ben je al wat meer ervaren, dan kun je bij de bootcamp in Apeldoorn Zuidbroek ook aansluiten bij de normale bootcamptraining. Ideaal voor mensen die al regelmatig sporten. De oefeningen zijn iets zwaarder dan bij de beginners. Denk daarbij aan push-ups, lunges, burpees en het lopen van korte afstanden. Aan de hand van afwisselende oefeningen, train je je hele lichaam.

Zwaar bootcamp Apeldoorn Zuidbroek

Sta je al je mannetje op fysiek vlak en ben je op zoek naar een flinke uitdaging? Ook dan kun je uiteraard bij Roy terecht. Tijdens de zware bootcamptrainingen wordt de nadruk gelegd op intensieve oefeningen. Dat is niet voor iedereen geschikt, want er wordt veel van je gevraagd. In principe kun je deelnemen aan deze zware bootcamp als je een geoefende sporter bent.

Tijdens deze vorm van bootcamp in Apeldoorn Zuidbroek worden oefeningen gedaan voor een zogeheten ‘full body training’. Net als bij de andere trainingen wordt gewerkt aan het bovenlichaam, de rompstabiliteit en het onderlichaam, zij het op een veel intensiever niveau. Dus wil je nóg sterker worden en nóg meer sportieve progressie boeken, dan is dit de ideale training voor jou.

Neem contact met mij op »

Gratis proefles bootcamp Apeldoorn

Ben je al langere tijd op zoek naar een manier om te werken een je lichaam, of wil je je conditie verbeteren maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Neem dan eens een kijkje bij een bootcamp in Apeldoorn Zuidbroek van Roy van Langen. Je kunt aansluiten bij een proefles, waarvoor je helemaal niks hoeft te betalen. Bevalt het toch niet, dan zit je dus nergens aan vast.

Wil je werken aan je conditie, maar zie je het juist niet zo zitten om in groepsverband te trainen? Geen probleem, je bent echt niet de enige! Roy geeft naast bootcamp in Apeldoorn Zuidbroek namelijk ook persoonlijke training, waarin je persoonlijk begeleid wordt bij het behalen van jouw sportieve doelstellingen. Voor meer informatie daarover, kun je hier kijken.